tartálykocsik

kompakt kialakítás

Tartálykocsijaink önhordó szerkezetű járművek. Személyre szabhatóságuknak köszönhetően (szivattyúrendszer, töltőkar stb.) valóban saját kívánságuk szerint tervezhetik meg vásárlóink a tartálykocsijukat. Az ipari gyártási folyamat garantálja a modulok kompatibilitását és a gépek kifogástalan hatékonyságát.

tartálykocsik

Z

Több Méretben

Z

Innovatív Kialakítás

Z

Magas Minőségi Sztenderd

Folyamatos munkára tervezve

Kialakításuk robusztus és könnyű, alacsony súlyponttal rendelkeznek, a kiemelkedő súly/manőverezési arány érdekében. A tűzihorganyzott nagy szakítószilárdságú acélból készült tartályok strapabíróak, és megfelelnek minden érvényben lévő szabványnak.

Z

Kiemelkedő Manőverezhetőség

biztos alapokra helyezve

biztos alapokra helyezve

Tartálykocsijaink csavarozott futóművel vannak felszerelve. Ez a koncepció különösen hasznos, mivel a tartályok általában több évre (vagy akár generációkra) szóló befektetést jelentenek, és a követelmények idővel változhatnak. A futómű előre vagy hátra mozgatható a terheléselosztáshoz igazítva, pl. ha szóróeszközt ad hozzá a gép hátuljához.

Z

Mozgatható Futómű

Z

Kiemelkedő Manőverezhetőség

Z

Időtálló

Megbízható társ minden helyzetben

Különféle szivattyúkkal szerelhetők fel, például vákuum, GARDA rendszer (vákuumszivattyú + ürítő centrifugálszivattyú és szórópisztoly kombinációja) vagy spirálszivattyú. Ezért hatékony megoldásokat kínálnak minden felhasználó számára. A hatékony szivattyúrendszer mellett a használat kényelme és a gépek specifikációi tovább javíthatók a speciális betöltő- vagy ürítőkaroknak (“JUMBO” elülső kar a bal/jobb oldalon, önhordó kettős kar, hátsó gém vagy ürítőkar), tartály keverő rendszereknek (hidraulikus vagy légkeverő) stb. köszönhetően. Eszközeink teljesen a Te igényeidhez alkalmazkodnak és nem fordítva!

vedd fel velünk a kapcsolatot, és 

tedd fel bátran kérdéseid

tartálykocsijainkkal kapcsolatban vagy tekintsd meg aktuális ajánlatainkat!

kérdezz bátran!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal! Hagyd meg elérhetőségeidet és hamarosan felvesszük veled a kacsolatot!