JOSKIN COBRA 2 tartálykocsi

Bajnok a mezőnyben! Nagyon kompakt tartálykocsi nagyméretű alacsonynyomású kerekekkel
  • Kedvező árak
  • Többfajta kivitelben
  • 3 év garancia
  • Országos szervízhálózat
  • Gyors ügyintézés
  • Érdeklődjön raktárkészletünkről
  • Hitelügyintézés
Joskin cobra 2 hígtrágya tartálykocsi
Z

Sokoldalú tartálykocsi

A COBRA2 hígtrágya tartálykocsi 11 000 l-től 14 500 l-ig terjedő űrtartalommal és csak egytengelyes kivitelben kapható. A rövid,de nagy átmérőjű tartálynak köszönhetően a COBRA2 kifejezetten a szántóföldi munkákhoz készült, így a COBRA2 nagyon könnyen kezelhető. A COBRA2 kompakt felfüggesztéssel szerelhető fel, amely tökéletesen illeszkedik az integrált alváz formájához, és ezáltal csökkenti a túlnyúlást. A felfüggesztés az integrált alvázhoz van rögzítve kúpos tengelyekkel, amelyek optimális támasztást biztosítanak. Ez a hígtrágya tartálykocsi számos szóróeszközzel használható, miközben a nagyon nagy kerekeknek köszönhetően korlátozza a talajtömörítést.

Főbb tulajdonságok

Z

Kapacítás

11000 től 14500 literig

Z

Tengelyek

Egytengelyes kivitel

Z

Erős és strapabíró

Több mint 50 éves tapasztalat. Magasminőségű gyártás és alapanyagok

Model tulajdonságok

Típusok

A tartály elméleti kapacitása süllyesztéssel

Cobra2 egytengelyes

11800-15170 Liter

Cobra2 egytengelyes

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 11800-14800

Nagyobb vagy kisebb méretben van szüksége pótkocsira? Keressen minket bizalommal.

KESKENY NAGY TEHERBÍRÁSÚ ALVÁZ

Ennek a tartálykocsinak a VOLUMETRA-hoz hasonló nagy teherbírású alváza van, de újratervezték: elöl 900 mm-es szélességgel kezdődik, majd a kerékmélyedéseknél 600 mm-re szűkül, miközben ezt a szélességet a hátsó oldalig megtartja. . Ez a funkció lehetővé teszi a COBRA2 nagyon széles (max. 1,06 m) kerekekkel való felszerelését. A talaj és a gumiabroncsok közötti nagyobb érintkezési felületnek köszönhetően a tartálykocsi súlya jobban eloszlik. Ennek eredményeként a nyomok egyértelműen kevésbé mélyek. A kompakt kialakítás az integrált alváznak köszönhetően nagyon alacsony súlypontot biztosít. Ez a tulajdonság megkönnyíti a szórógépekkel való munkát, és nagyobb stabilitást is biztosít.

NAGY MANŐVEREZHETŐSÉG

Ez az egytengelyes jármű a rövid, nagy átmérőjű tartály miatt jobban manőverezhető: 1900 mm a 11100 S modellen, 2000 mm az 12100 S modellen és 2100 mm az 14100 S modellen. A vonórúd rövid, keskeny kialakítású. Ezenkívül nagyon kompakt, és maximális kormányszöget tesz lehetővé, ami nagyon hasznos a sor végén. A rudazat (opció) nagyon közel van felszerelve a tartály hátsó falához, hogy a szóróeszköz (opció) a lehető legközelebb legyen, ami csökkenti a jármű túlnyúlását.

SOKOLDALÚSÁG

Minden COBRA2 hígtrágya tartálykocsi felszerelhető különféle csatlakozási lehetőségekkel, így számos opció könnyen felszerelhető akár a megrendelés időpontjában, akár a későbbiekben (akár évekkel azután is, hogy a gép elhagyta a gyárat). A legérdekesebb lehetőségek között megtalálhatók: injektorok és szórókeretek, töltőkarok, szivattyúrendszerek.

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy

többet megtudhass pótkocsijainkról!