pótkocsik

Sokoldalú mezőgazdasági pótkocsik, amelyek megoldást nyújtanak minden felmerülő problémára.

BILLENŐS PÓTKOCSIK

Delta-cap Hermetikus, univerzális és manőverezhető billenő pótkocsi

DELTA-CAP PÓTKOCSI

Hermetikus, univerzális és manőverezhető billenős pótkocsi.

 

Tetra Cap három irányba dönthető mezőgazdasági utánfutó

TETRA CAP PÓTKOCSI

Hermetikus, univerzális és manőverezhető 3 irányba billenő.

 

TETRA space pótkocsi

TETRA-SPACE PÓTKOCSI

Hermetikus, univerzális és manőverezhető XXL pótkocsi.

 

ÖNHORDÓ PÓTKOCSIK

JOSKIN TRANS-CAP. Hagyományos többcélú billenő pótkocsi

TRANS-CAP

Hermetikus, univerzális és manőverezhető billenős pótkocsi.

 

trans space mezőgazdasági pótkocsi

TRANS SPACE PÓTKOCSI

Hermetikus, univerzális és manőverezhető 3 irányba billenő pótkocsi

 

oldalfalas pótkocsik

Két- és háromtengelyes pótkocsijaink ideálisak bármilyen gabona szállítására (valamint több más termékre). A galvanizálásnak köszönhetően az alváz ergonomikus és tartós. A felépítmény kompakt, de robosztus. A három oldalra billenthető felépítmény egy sokoldalú szállító járművé teszi.

HÁrom oldalra billentés

Bizonyos esetekben és helyeken, ahol pontos billentésre van szükség elengedhetetlen az oldalra billentés, például, ha rámpára vagy garatra billentünk vagy, ha nincs meg a tároló kellő magassága a hátra billentéshez. Ezekben az esetekben pótkocsijaink alapfelszereltségében megtalálható három oldalra billentés a megoldás, amely lehetővé teszi a hátra (50°) valamint a balra (45°) és jobbra (45°) billentést. A hidraulikus billentő munkahenger egy oszcilláló kerethez csatlakozik, ahol az oldalra billentés egy biztonsági szeleppel limitálva van.

Z

Maximális Pontosság

masszív és szigetelt felépítmény

A felépítmény a közúti járművek gyártásánál is használt nagy szakítószilárdságú acélból készül. Ez garantálja kis önsúly mellett a felépítmény erősségét. A zárt hajlított profilú oldalfalak nagy nyomásnak is képesek ellenállni. Másik bizonyíték a felépítmény erősségére a 4 mm-s nagy szakítószilárdságú acélból készült padlólemez. A felépítményt körkörösen ellátták erős, szintetikus ipari gumitömítéssel. Ez biztosítja a tökéletes tömítést és megakadályozza a legkisebb terményének kifolyását.

Horganyzott alváz és vonórúd

Az alváz és a vonórúd melegen galvanizált, ami a lehető legjobb védelem a korrózióval szemben. A galvani&shyzáláshoz használt cink behatol az acél felületébe, létrehozva így, az ütésekkel és karcolásokkal szemben ellenálló felületet. A könnyebb csatlakoztatás érdekében a visszatérítő rugók (szintén galvanizáltak) tartják a vonórudat kapcsolási magasságban.
Z

Maximális Védelem

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy

többet megtudhass

oldalfalas pótkocsijainkról vagy tekintsd meg aktuális ajánlatainkat!

HÁTRABILLENTŐS PÓTKOCSIK

Egy-, kettő- és háromtengelyes, hátra billentős pótkocsijaink tökéletesek, a nagy mennyiségű termények szállításához. A gyártási technológiának köszönhetően a pótkocsik erősek, de önsúlyuk könnyebbek, így terhelhetőségük nagyobb. Könnyen beilleszthetők bármilyen technológiai környezetbe, így a legkorszerűbb gazdálkodásoknak is megfelelőek.

Z

Strapabíró

Z

Biztonságos Billentés

Z

Több Kivitelben Is

pehelysúlyú erőemelő

pehelysúlyú erőemelő

Billenő pótkocsikjaink felépítményei 4 mm vastag padlólemezből és két 4 mm vastag nagy szakítószilárdságú acél oldallemezből, egyes típusoknál a padlólemez HARDOX lemezből készülnek. Az oldalfal teteje megerősített, hogy ellenálljon a terhelés során bekövetkező véletlen ütéseknek, ráadásul garantálja a karosszéria merevségét még a nagyobb terhelések esetén is. Az ajtó tökéletes tömítettséget biztosít a mechanikus záródású biztonsági berendezésnek és a vezetőhoronyban található széles ipari tömítésnek köszönhetően.

Z

Ellenálló Dizájn

Z

Merev Karosszéria

Z

Könnyen Vontatható

Fő a biztonság

A teleszkópos hidraulikus billenőhenger egy dupla oszcilláló keretre van felszerelve, amely zsírozott csapágyakkal van felszerelve, amely a tengelyek előtt, előretolt helyzetben van beépítve az alvázba. Ez a rendszer kiegyenlíti a billenő igénybevételek miatti csavarodásokat, és hatékonyan védi a hidraulikus munkahengert és a karosszériát a torzulásoktól. A hidraulikus munkahenger előre helyezett pozíciója a nehéz terhek felbillentését is gyorsabbá és könnyebbé teszi.

Z

Maximális Védelem

Lehetőségek tárháza

Lehetőségek tárháza

Valamennyi Joskin billenő pótkocsi különféle előfelszereltséggel van ellátva, hogy a további opciók könnyen hozzáadhatók legyenek akár a megrendeléskor, akár később (évekkel a vásárlás után is).

Z

Vásárlás Után Is Specifikálható

ismerd meg jobban

hátrabillentős pótkocsijainkat

és aktuális ajánlatainkat!

speciális pótkocsik

speciális pótkocsik

Építőipari billenő pótkocsikjainkat kemény munkákra tervezték. Modelljeink között megtalál „kis kapacitású” és nehezebb munkára tervezett pótkocsikat is. Kis kapacitású modelljeink kompakt és robusztus kialakításuknak köszönhetően ideális megoldást jelentenek kisebb földmunkákhoz, kertészeti vállalkozókhoz vagy akár közszolgáltatásokhoz is.

Ezeknél a pótkocsinál egyaránt az oldalfal és a padlólemez is HARDOX lemezből készül, típustól függően 4 vagy 5 mm vastagságban.

Z

Kis Kapacitásra Is

tudj meg többet speciális pótkocsijainkról és aktuális ajánlatainkról!

kérdezz bátran!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal! Hagyd meg elérhetőségeidet és hamarosan felvesszük veled a kacsolatot!