JOSKIN TETRA-SPACE pótkocsik

Hermetikus, univerzális és manőverezhető XXL pótkocsi

  • Kedvező árak
  • Többfajta kivitelben
  • 3 év garancia
  • Országos szervízhálózat
  • Gyors ügyintézés
  • Érdeklődjön raktárkészletünkről
  • Hitelügyintézés
TETRA space pótkocsi
Z

Sokoldalú pótkocsi

A Tetra-SPACE billenő pótkocsik háromtengelyes, forgózsámolyos billenő pótkocsik, amelyek ideálisak a termés nagy távolságokon történő szállítására. Mindegyik nagy szakítószilárdságú acélból készül. Az alváz a tűzihorganyzásnak köszönhetően ergonomikus és tartós kialakítású (a JOSKIN csoport horganyzó üzemében). A karosszéria kompakt, robusztus és moduláris. Ezen kívül a 3-utas billenőrendszer alapfelszereltségként még sokoldalúbbá teszi őket. Röviden: igazi közlekedési multitalentum XXL-es változatban!

Főbb tulajdonságok

Z

Hasznos teher

18 tól 24 tonnáig.

Z

3 oldalú billentés

Baloldalra,és  jobboldalra maximum 45 fokban, hátrafelé maximum 50 fokban.

Z

Erős és strapabíró

Több mint 50 éves tapasztalat. Magasminőségű gyártás és alapanyagok.

Legnépszerűbb típusok

Méretek és terhelhetőség

Típusok

Térfogat

Hasznos terhelhetőség

Hosszúság

Szélesség

Magasság

TETRA-SPACE 7525/25TR140

25.31 m³

18 tonna

7,50 méter

2.41 méter

0.80+0.60 méter

TETRA-SPACE 7525/31TR180

32.54 m³

24 tonna

7,5 méter

2,41 méter

3X0.60 méter

TETRA-SPACE 7525/25TR140

Térfogat (m³): 25.31

Hasznos terhelhetőség (T): 18

Hosszúság: 7,50 méter

Szélesség: 2,41 méter

Magasság: 0.80+0.60 méter

TETRA-SPACE 7525/31TR180

Térfogat (m³): 32.54

Hasznos terhelhetőség (T): 24

Hosszúság: 7.50

Szélesség: 2,41

Magasság: 3X0.60

Nagyobb vagy kisebb méretben van szüksége pótkocsira? Keressen minket bizalommal.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A Tetra-SPACE alváza parabola rugókkal ellátott futóműre van felszerelve. Rugalmasságot és magas kezelési kényelmet garantál mind a szántóföldön, mind az úton, még a legnehezebb körülmények között is. Szélsőséges körülmények között a gumi felfüggesztési pufferek is korlátozzák a levélzúzódást, miközben megőrzik a gép lágy és sima felfüggesztését. A lesüllyesztett alváz alacsonyabb súlypontot biztosít, ami jobb gépstabilitást és fokozott vezetési kényelmet biztosít, mind az úton, mind a szántóföldön. Ezenkívül a leengedett karosszéria megkönnyíti a rakodást. A keskeny alváz lehetővé teszi széles kerekek használatát a stabilitás maximalizálása érdekében. Az első tengely (a forgózsámolyos) előre pozícionált helyzete soha nem látott manőverezhetőséget kínál.

HORGONYZOTT ALVÁZ ÉS VONÓRÚD

Horganyzott alváz és vonórúd A kiváló tartósságot garantáló acél és 2K festék minősége mellett a vonórúd és az alváz tűzihorganyzott, ami a lehető legjobb védelmet nyújtja a korrózió ellen. A cink behatol a fémfelületbe, így immunis a karcolásokkal és a rozsdával szemben. A könnyebb csatlakoztatás érdekében a (szintén horganyzott) visszatérő rugók a vonórudat a csatlakozási magasságban tartják (kivéve a TR160 és TR180 modelleket). A Tetra-SPACE TR160 és TR180 alapkivitelben horganyzott Dolly vonórúddal van felszerelve, amely átviszi a terhelést a pótkocsiról a traktorra, így jobb tapadást biztosít.

HÁROMIRÁNYÚ DÖNTHETŐSÉG

Egyes helyeken nehezen elérhető, vagy a precíz billentés érdekében jó, ha használhatjuk az oldalsó billenő funkciót. Ez a helyzet például akkor, ha csúszdákban vagy hosszanti gödrökben kell megbillennie, vagy ha az épület magassága, amelyben kirakod, nem teszi lehetővé, hogy hátrafelé billenjen. Ebben az esetben az összes Tetra-SPACE alapfelszereltségű 3 utas funkciója lehetővé teszi, hogy hátra (50°), valamint balra (45°) vagy jobbra (45°) billenjen. Minden Tetra-SPACE billenő pótkocsi alapfelszereltségként fel van szerelve minden szükséges kiegészítővel több billenő pótkocsi egymás mögé történő csatlakoztatásához.

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy

többet megtudhass pótkocsijainkról!