JOSKIN MODULO2 tartálykocsi

Moduláris hígtrágyatartály vonzó áron!
  • Kedvező árak
  • Többfajta kivitelben
  • 3 év garancia
  • Országos szervízhálózat
  • Gyors ügyintézés
  • Érdeklődjön raktárkészletünkről
  • Hitelügyintézés
joskin modulo 2 hígtrágyatartály pótkocsi<br />
Z

Sokoldalú tartálykocsi

A MODULO2 hígtrágyaszállító egy önhordó szerkezetű jármű. Egytengelyes változatban 2500-11000 l-ig és kéttengelyes változatban 8400-20000 l-ig kapható. Több ezer MODULO2-t használnak szerte a világon, és évtizedek óta megbízható partnerek. Sikerének titka kétségtelenül az alkalmazkodóképességben rejlik: A vevőink saját maguk tervezhetik meg milyen kiegészítők kerüljenek rá. A jármű ezekből a modulokból áll majd, és így megfelel a vevő pontos követelményeinek. Az ipari gyártási folyamat garantálja a modulok kompatibilitását és a gép kifogástalan hatékonyságát.

Főbb tulajdonságok

Z

Kapacítás

2500 litertől 18000 literig

Z

Tengelyek

Egy- és kéttengelyes kivitel.

Z

Erős és strapabíró

Több mint 50 éves tapasztalat. Magasminőségű gyártás és alapanyagok

Model tulajdonságok

Típusok

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül

MODULO 2 egytengelyes

2 529-11 290 Liter

MODULO 2 kéttengelyes

8 507-18 200 Liter

MODULO 2 egytengelyes

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 2.529-11.290

MODULO 2 kéttengelyes

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 8.507-18.200

Nagyobb vagy kisebb méretben van szüksége pótkocsira? Keressen minket bizalommal.

ÖNHORDÓ VÁZ

A MODULO2 robusztus és könnyű kialakítású, alacsony súlyponttal a kiemelkedő súly/manőverezési arány érdekében. A tűzihorganyzott nagy szakítószilárdságú acélból készült tartályok (4 mm vastag 2500-5000 l, 5 mm 6000-8400 l és 6 mm 9000-20000 l) megfelelnek az EN707 szabványnak (felborulás) biztonsági szabvány. Egy beépített bölcsőt egy robot hegeszt a tartály alá, annak teljes hosszában, így egy egységes, önhordó szerkezet jön létre. A vonórúd, a futómű és a szóróegység lehetséges előfelszereltsége (opció) ehhez a bölcsőhöz van rögzítve.

SOKOLDALÚSÁG ÉS SZIVATTYÚRENDSZER

A MODULO2 különféle szivattyúkkal szerelhető fel: vákuum, GARDA rendszer (vákuumszivattyú + ürítő centrifugálszivattyú és szórópisztoly kombinációja) vagy spirálszivattyú. Ezért hatékony megoldásokat kínál minden felhasználó számára. A hatékony szivattyúrendszer mellett a használat kényelme és a gép műszaki jellemzői tovább javíthatók a speciális betöltő- vagy ürítőkaroknak köszönhetően („JUMBO” elülső kar a bal/jobb oldalon, önhordó kettős kar, hátsó gém vagy kirakókar) kar), keverőrendszerek a tartályba (hidraulikus vagy légkeverő), stb. Röviden: 100%-ban az Ön igényeihez igazítható tartálykocsi!

SZÓRÓEGYSÉG

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy

többet megtudhass pótkocsijainkról!