JOSKIN VOLUMETRA tartálykocsi

Kompakt, önhordó, könnyű tartálykocsi nagy térfogattal és alacsony súlyponttal!
Az év gépe 2017-ben, SIMA Párizs, Franciaország
  • Kedvező árak
  • Többfajta kivitelben
  • 3 év garancia
  • Országos szervízhálózat
  • Gyors ügyintézés
  • Érdeklődjön raktárkészletünkről
  • Hitelügyintézés
joskin modulo 2 hígtrágyatartály pótkocsi<br />
Z

Sokoldalú tartálykocsi

A Volumetra hígtrágyaszállító egy kompakt jármű önhordó szerkezettel. Az integrált alváz nagyon alacsony súlypontot és páratlan manőverezhetőséget biztosít, még nagyon széles abroncsok esetén is. A nemzetközi agrársajtó a párizsi SIMA mezőgazdasági szakkiállításon az Év gépe 2017 címmel ismerte el a szállítójármű érdemeit. Kéttengelyes 12 500 l-től 20 000 l-es űrtartalommal vagy háromtengelyes 20 000 l-től 28 000 l-ig terjedő űrtartalommal kapható, több éve az egyik legkelendőbb JOSKIN hígtrágyaszállító tartály. Ennek a sorozatnak a sikere kétségtelenül a kialakításában rejlik: alacsony súlypont, könnyű önhordó tartály integrált alvázzal, a legtöbb alkatrész tüzihorganyzása, a kínált szivattyúrendszerek sokoldalúsága, töltőszerszámok széles választéka, előfelszereltség széles befecskendezők és szórókeretek (standard). Röviden: professzionális megoldás profiknak!

Főbb tulajdonságok

Z

Kapacítás

12500 litertől 28000 literig

Z

Tengelyek

Két- és hárontengelyes kivitel.

Z

Erős és strapabíró

Több mint 50 éves tapasztalat. Magasminőségű gyártás és alapanyagok

Modellek

Típusok

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül

A tartály elméleti kapacitása süllyesztéssel

Volumetra kéttengelyes

13 053-20 154 Liter

12 763-19 775 Liter

Volumetra 3 tengelyes

20 711-28 331 Liter

19 687-27 131 Liter

Volumetra kéttengelyes

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 2.529-11.290

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 2.529-11.290

Volumetra kéttengelyes 3 tengelyes

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 8.507-18.200

A tartály elméleti kapacitása süllyesztés nélkül: 8.507-18.200

Nagyobb vagy kisebb méretben van szüksége pótkocsira? Keressen minket bizalommal.

FUTÓMŰ

Minden VOLUMETRA tartálykocsi csavarozott hidraulikus futóművel van felszerelve (25 cm-es hasmagasságig!). Ez a koncepció különösen hasznos, mert egy hígtrágyatartály általában több éves (vagy akár generációs) befektetés, és a követelmények idővel változhatnak. A futómű előre-hátra mozgatható a terheléselosztáshoz, pl. ha szóróeszközt ad hozzá a gép hátuljához. A hidraulikus futómű kiemelkedő stabilitást biztosít lejtőn, 100%-ban egyenletes terheléselosztást és optimális úttartási viszonyokat, melyeket az alacsony súlypont biztosít. Ezenkívül a hidraulikus felfüggesztés tökéletesen alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, hogy használat közben stabil és kényelmes maradjon. Röviden: a „problémamentes” vezetési megoldás! A VOLUMETRA D típusú (duplatengelyes) tartálykocsik alapfelszereltségének része a Hydro-Tandem futómű hátsó kormányzott tengellyel, míg a T változat (háromtengelyes) Hydro-Tridem futómű kettős kényszerkormányzott tengellyel (első és utolsó tengely) és első felemelhető tengellyel (üres járművel történő közlekedéshez) az alapfelszereltséghez tartozik.

KÖNNYŰ, DE STABIL

A VOLUMETRA robusztus és könnyű kialakítású, alacsony súlyponttal a kiemelkedő súly/manőverezési arány érdekében. A tartályok alapkivitelben 6 mm vastag horganyzott nagy szakítószilárdságú acélból készülnek, hogy megfeleljenek az EN707 (felborulás) biztonsági szabványnak. Az alvázat egy robot hegeszti a tartály alatt, teljes hosszában. A vonórúd és a futómű az alvázra van csavarozva. Ugyancsak az alváz veszi fel azokat a feszültségeket és vonóerőket, amelyeket különösen az esetleges szórógép okoz.

SZÓRÓEGYSÉG

A VOLUMETRA hígtrágyatartály felszerelhető az összes rendelkezésre álló szivattyúrendszerrel: vákuum, Storm (centrifugális ürítő szivattyú), Vacu-Storm (vákuumszivattyú és centrifugális szivattyú kombinációja), GARDA-JULIA rendszer (vákuumszivattyú és centrifugálszivattyú szórópisztollyal) ), spirális vagy lebenyes pumpa. Ezért hatékony megoldásokat kínál minden felhasználó számára. A hatékony szivattyúrendszer mellett a használat kényelme és a gép specifikációi tovább javíthatók a töltő- vagy ürítőkar speciális moduljainak köszönhetően („JUMBO” elülső kar a bal/jobb oldalon, önhordó kettős kar, hátsó gém, ill. ürítőkar), keverőrendszerek a tartályba (hidraulikus vagy légkeverő), stb. Röviden: 100%-ban az Ön igényeihez igazítható tartálykocsi!

vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy

többet megtudhass pótkocsijainkról!