trágyaszórók

széles választék

Trágyaszóró termékeink egyesítik, azon elveket, amelyeket az ilyen típusú gépek testesítenek meg: könnyedség, szilárdság és könnyű karbantartás. Rendkívül strapabírók és manőverezhetőek, emellett gazdaságosak is, mind költségvetési mind energetikai szempontból. Modelljeink között megtalálhatók széles, alacsony és speciális karosszériájú termékek is.

hósszútávra tervezve

Felépítményük, valamint számos egyéb alkatrészük, mint például a vonórúd és a tépőszerkezet nagy szakítószilárdságú acélból készül. Ezt az acélt ellenállás és dinamikus tulajdonságai jellemzik. Ezáltal nincs szükség semmilyen felépítményoldali megerősítésre, és ez jelentősen csökkenti az üres tömeget. A maximális védelem és ezáltal a fokozott tartósság érdekében 2K ipari festékkel is kezeltek.

Z

Strapabíró

biztos szórás

biztos szórás

A hektáronkénti szórás mennyiség egyszerűen beállítható a traktor és a mozgó lehordó lánc sebességének kombinálásával (hála a fülkéből elérhető potenciométernek). Ebben a tekintetben egy horganyzott guillotine ajtó is segít. A tépőhengereket egy nagy hajlásszögű Walterscheid kardántengely hajtja, a traktor oldalán futó tengelykapcsolóval, a tépőhengerek oldalán pedig bütykös biztosítással. A tengely 1000 ford./perc fordulatszámmal hajtja a hajtóművet, amelyre a két tépő csatlakozik (elasztomer védelem). A tépőhengerek túlméretezettek, és biztosítják a felépítményben lévő esetleges anyagkupolák könnyű áthaladását és szétmorzsolódását.

Z

Potenciométer

te kezedben a döntés

Egyes modelljeink a legmodernebb elektronikus berendezésekkel szerelhetők fel. Ez lehetővé teszi az állandó nyomású áramlásszabályzó cseréjét és/vagy kiegészítését a legmodernebb vezérlődobozokkal (opció): a Ferti-Control 4000 például hozzáférést biztosít a lehordólánc-hajtás elektromos vezérléséhez, egy megfordítót, a lehordó lánc irányításához, egy vezérlőt a szóró hidraulikához, DPA rendszert és még sok mást. Igény szerint ezen trágyaszórók felszerelhetők statikus vagy dinamikus mérőrendszerrel is, digitális kijelzővel a fülkében, Isobus vezérlődobozzal, GPS nyomkövetéssel stb.  

engedd meg, hogy bevezessünk a modern

trágyaszórók világába

ismerd meg aktuális ajánlatainkat!

kérdezz bátran!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal! Hagyd meg elérhetőségeidet és hamarosan felvesszük veled a kacsolatot!