tartálykocsik

LEGNÉPSZERŰBB TARTÁLYKOCSIK

joskin modulo 2 hígtrágyatartály pótkocsi

MODULO 2 TARTÁLYKOCSI

Egytengelyes változatban 2500-11000 L-ig és kéttengelyes változatban 8400-20000 L-ig kapható. Több ezer MODULO2-t használnak szerte a világon.

 

volumentra tartálykocsi

VOLUMETRA TARTÁLYKOCSI

Kéttengelyes 12 500 l-től 20 000 l-es űrtartalommal vagy háromtengelyes 20 000 l-től 28 000 l-ig terjedő űrtartalommal kapható.

 

Joskin cobra 2 hígtrágya tartálykocsi

COBRA 2 TARTÁLYKOCSI

A rövid,de nagy átmérőjű tartálynak köszönhetően a COBRA2 kifejezetten a szántóföldi munkákhoz készült, így a COBRA2 nagyon könnyen kezelhető.

 

kompakt kialakítás

Tartálykocsijaink önhordó szerkezetű járművek. Személyre szabhatóságuknak köszönhetően (szivattyúrendszer, töltőkar stb.) valóban saját kívánságuk szerint tervezhetik meg vásárlóink a tartálykocsijukat. Az ipari gyártási folyamat garantálja a modulok kompatibilitását és a gépek kifogástalan hatékonyságát.

tartálykocsik

Z

Több Méretben

Z

Innovatív Kialakítás

Z

Magas Minőségi Sztenderd

Folyamatos munkára tervezve

Kialakításuk robusztus és könnyű, alacsony súlyponttal rendelkeznek, a kiemelkedő súly/manőverezési arány érdekében. A tűzihorganyzott nagy szakítószilárdságú acélból készült tartályok strapabíróak, és megfelelnek minden érvényben lévő szabványnak.

Z

Kiemelkedő Manőverezhetőség

biztos alapokra helyezve

biztos alapokra helyezve

Tartálykocsijaink csavarozott futóművel vannak felszerelve. Ez a koncepció különösen hasznos, mivel a tartályok általában több évre (vagy akár generációkra) szóló befektetést jelentenek, és a követelmények idővel változhatnak. A futómű előre vagy hátra mozgatható a terheléselosztáshoz igazítva, pl. ha szóróeszközt ad hozzá a gép hátuljához.

Z

Mozgatható Futómű

Z

Kiemelkedő Manőverezhetőség

Z

Időtálló

Megbízható társ minden helyzetben

Különféle szivattyúkkal szerelhetők fel, például vákuum, GARDA rendszer (vákuumszivattyú + ürítő centrifugálszivattyú és szórópisztoly kombinációja) vagy spirálszivattyú. Ezért hatékony megoldásokat kínálnak minden felhasználó számára. A hatékony szivattyúrendszer mellett a használat kényelme és a gépek specifikációi tovább javíthatók a speciális betöltő- vagy ürítőkaroknak („JUMBO” elülső kar a bal/jobb oldalon, önhordó kettős kar, hátsó gém vagy ürítőkar), tartály keverő rendszereknek (hidraulikus vagy légkeverő) stb. köszönhetően. Eszközeink teljesen a Te igényeidhez alkalmazkodnak és nem fordítva!

vedd fel velünk a kapcsolatot, és 

tedd fel bátran kérdéseid

tartálykocsijainkkal kapcsolatban vagy tekintsd meg aktuális ajánlatainkat!

kérdezz bátran!

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal! Hagyd meg elérhetőségeidet és hamarosan felvesszük veled a kacsolatot!